"Набір у 1-й клас ЗЗСО у 2024 році"

 "Набір у 1-й клас ЗЗСО у 2024 році"

З 1 квітня розпочато електронний запис першокласників до школи. Це можливість для батьків подати заявку на вступ до першого класу через офіційний веб-сайт управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради.
Для електронної реєстрації дитини до школи, для початку потрібно:
1) ознайомитися зі списком закладів освіти, за якими закріплено територію обслуговування за посиланням: https://osvitamukachevo.weblium.site/zakladi-zagalnoyi-serednoyi-osviti
2) зробити фото або сканкопії документів:
- свідоцтва про народження або іншого документа, що посвідчує особу дитини;
- ідентифікаційного коду дитини;
- довідки про місце реєстрації та документа, що підтверджує місце проживання дитини (якщо воно відрізняється від місця реєстрації). 
3) заповнити електронну заявку на вступ на сайті управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради в розділі «Електронна реєстрація до закладу» за посиланням:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdloC6d70_GBVInBDGn54gi-ys8X7sird26VBjLZRbtztMXzg/viewform?fbclid=IwAR1iEzqgqFxAN3i-jo5gzDy3SGFI8YhMmyNeAuNd8dKCaIGY7nzopY_umX8_aem_ASK8uosyZzH01NiFgtYXc6GT8gH3YFyuj_-BM54MdasXxa-Um-1UE7boRPbJbqqK7DHyKW0blRZlbUakIRHc1-NP
Після розгляду заявки, на електронну адресу прийде сповіщення про подальші дії щодо зарахування дитини у школу.
У разі відсутності доступу до комп'ютера, смартфону або Інтернету, адміністратори ЦНАП готові надати допомогу з реєстрацією вашої дитини до школи.

Немає коментарів:

Дописати коментар